Activiteiten

Hulp voor Bhuvi Darshika!

Stichting ShivShakti vraagt u om hulp!

De 4-jarige Bhuvi heeft leverfalen en ligt momenteel in het ziekenhuis voor levertransplantatie. Voor de operatie is een bedrag van € 44.510 nodig. Met uw donatie kunt u haar helpen de operatie succesvol uit te laten voeren! U mag het bedrag wat u kunt doneren naar de bankrekening van onze stichting overmaken (o.v.v. Bhuvi), of direct aan de ouders van Bhuvi. Uw hulp / donatie in deze wordt gewaardeerd. U kunt het bericht ook volgen op onze facebookpagina en gelieve deze zoveel mogelijk te delen.

Laten we Bhuvi zo snel mogelijk helpen! Iedere seconde telt!

Namens stichting ShivShakti, Bhuvi en haar ouders heel erg bedankt!

 

 

Project Weeshuizen en minder bedeelde gezinnen in Suriname

Stichting ShivShakti is in samenwerking met een particulier bezig een container te vullen voor weeshuizen en minder bedeelde gezinnen in Suriname. De container zal gevuld worden met hulpgoederen die weeskinderen en minder bedeelde gezinnen goed kunnen gebruiken. De stichting heeft momenteel een locatie waar de container tijdelijk geplaatst is om die vervolgens te vullen met de nodige spullen. Voor transport en extra bijkomende diensten moet er nog geld ingezameld worden. Uiteraard kunnen we alle financiële hulp gebruiken. We zijn u voor elke donatie – groot of klein – erg dankbaar!

Voor het goede doel in Suriname ter ondersteuning van weeshuizen en minder bedeelde gezinnen sturen wij samen met een particuliere weldoener een container met goederen naar Suriname. U kunt doneren via onderstaande link of een bedrag overmaken op onze rekeningnummer NL10INGB0008145318 t.n.v. Stichting ShivShakti onder vermelding van project container Suriname.

Inzamelingsactie van Stichting ShivShakti : https://gofund.me/ea02947c

Project Tafels en Stoelen voor school in India

Een belangrijke voorwaarde voor goed onderwijs is dat alle elementaire middelen op school aanwezig zijn. Leerlingen hebben een goede leeromgeving nodig om goed te kunnen studeren en goede onderwijsprestaties te behalen. Helaas zijn deze basiscondities voor veel kinderen in India een luxe. In sommige delen van dat land ontbreken de nodige schoolmiddelen; kinderen hebben geen tafels of stoelen, alleen een muur met daarop een schoolbord en posters. De kinderen zijn genoodzaakt om op een koude betonnen vloer te zitten.

Onlangs is stichting ShivShakti gestart met een crowdfundingsactie met als doel geld in te zamelen om tafels en stoelen te doneren aan de Government Secondary School in Rajasthan India. Voor dit ambitieuze project is er een budget nodig van € 3500.00. Helpt u mee? Een donatie kan gedaan worden via GoFundMe https://gofund.me/56776d30

Namens Stichting ShivShakti, alle betrokkenen en de kinderen; Ontzettend bedankt!

UPDATE: CONTAINER PROJECT TAFELS EN STOELEN AANGEKOMEN IN INDIA

De container die ingeladen was met tafels en stoelen is aangekomen in India. De  tafels en stoelen zijn reeds uitgeladen en moeten nu nog vervoerd worden naar de school. Vanwege de wereldwijde coronacrisis heeft dit langer geduurd dan normaal. In een vervolg bericht hopen we de foto’s en eventueel een video te laten zien dat de stoelen en tafels aangekomen zijn op de school. Wij danken eenieder voor hun inzet en bijdrage alsook alle donateurs en ondersteuners die hebben geholpen om dit project te realiseren.

Volg ons ook op Facebook