Activiteiten

Project Weeshuizen in Suriname

Stichting ShivShakti is in samenwerking met een particulier bezig een container aan te schaffen voor weeshuizen in Suriname. De container zal gevuld worden met hulpgoederen die weeskinderen goed kunnen gebruiken. De stichting is momenteel op zoek naar een locatie waar de container tijdelijk geplaatst kan worden om die vervolgens te vullen met de nodige spullen voor de weeskinderen in Suriname. De kosten voor de aanschaf van de container zijn reeds binnengehaald. Voor transport en extra bijkomende diensten moet er nog geld ingezameld worden. Uiteraard kunnen we alle financiële hulp gebruiken. We zijn u voor elke donatie – groot of klein – erg dankbaar!

Project Tafels en Stoelen voor school in India

Een belangrijke voorwaarde voor goed onderwijs is dat alle elementaire middelen op school aanwezig zijn. Leerlingen hebben een goede leeromgeving nodig om goed te kunnen studeren en goede onderwijsprestaties te behalen. Helaas zijn deze basiscondities voor veel kinderen in India een luxe. In sommige delen van dat land ontbreken de nodige schoolmiddelen; kinderen hebben geen tafels of stoelen, alleen een muur met daarop een schoolbord en posters. De kinderen zijn genoodzaakt om op een koude betonnen vloer te zitten.

Onlangs is stichting ShivShakti gestart met een crowdfundingsactie met als doel geld in te zamelen om tafels en stoelen te doneren aan de Government Secondary School in Rajasthan India. Voor dit ambitieuze project is er een budget nodig van € 3500.00. Helpt u mee? Een donatie kan gedaan worden via GoFundMe https://gofund.me/56776d30

Namens Stichting ShivShakti, alle betrokkenen en de kinderen; Ontzettend bedankt!

Volg ons ook op Facebook